miercuri, 7 noiembrie 2012

Parjoale sau...chiftele mai altfel

     Sunt niste chiftele mai...elaborate. Asa le-as numi eu. Gustoase, usor de facut si numai bune langa o garnitura de piure sau orez, cu sau fara sos de rosii.
     Ingrediente:
  • 2 buc piept de pui
  • 2 oua
  • 1 caciulie usturoi
  • 2 linguri smantana
  • o legatura patrunjel verde
  • sare si piper
  • pesmet
  • ulei pentru prajit
     Se toaca bucatile de piept de pui, se amesteca cu ouale, usturoiul pisat marunt, smantana, patrunjelul tocat marunt, sarea si piperul dupa gust. Daca compozitia rezultata este prea moale, adaugati putin pesmet.
Eu am tocat toate cu ajutorului magicului robot de bucatarie dupa care nu am avut decat sa le amestec.
     Formam parjoalele/ chiftelele cat de mari dormi, le dam bine prin pesmet, eliminand excesul ce s-ar arde la prajire si le prajim in ulei incins. Le scoatem pe servet absorbant, lasam sa se raceasca si servim!
     Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu