Prin urmare, mi-am zis- ce-ar fi sa fac niste paste? Pana imi fierb pastele, fac sosul si gata! Scap din bucatarie, azi fiind inca o zi toridaaa...
Zis si facut- am trecut la treaba. Am pus apa la fiert pentru paste, cu putina sare si un strop de ulei de masline iar apoi mi-am pregatit ingredientele:
- paste tagliatelle
- un strop ulei de masline, pt prajit
- carnat de vita
- rosii de gradina
- usturoi verde
- 3 linguri passata- pasta de rosii
- pepperoncinni pt un plus de "iuteala"
- busuioc verde
- sare si piper
- parmezan ras
Am scurs pastele, le-am adaugat in sosul asezonat cu sare si piper si am amestecat bine totul.
Se servesc cu busuioc proaspat presarat deasupra, cu pepperoncinni pentru un plus de "iuteala" si cu parmezan ras, pentru doritori.
Pofta buna!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu