vineri, 26 octombrie 2012

Pastrav cu salata verde




     Pastrav cu salata verde... o masa satioasa atat cat pentru cei care sunt la dieta cat si pentru cei carora le place sa manance sanatos. Se face repede si simplu si daca reusiti sa cumparati pastravul eviscerat, va simplificati considerabil munca.
     Ingrediente:
  • pastravi eviscerati
  • salata verde
  • cimbru
  • lamai
  • usturoi
  • sare si piper
  • otet de mere
  • ulei de masline
     Pastravii curatati si spalati se condimenteaza, atat in exterior cat si in interior, cu sare si piper. In interior adaugam usturoiul tocat iar pe ambele parti exterioare presaram cimbru si asezam cateva felii de lamaie.

gata spalat
condimentat si usturoiat
"imbracat" cu felii de lamaie
si pe cealalta parte
cam asa trebuie sa arate : )
     Invelim pestele in folie de aluminiu, fiecare peste intr-o bucata de folie, ca in poza. Facem 3 gauri cu furculita pentru a elimina surplusul de abur la coacere dupa care dam pestii la cuptorul preincalzit pentru 20 minute la foc moderat - mare.
gata impachetat
      Curatam si spalam salata si o taiem bucati dupa care o frecam cu sare.
curatata si spalata
bucati
frecata cu sare
     Condimentam salata cu piper- sare am pus deja la pasul precedent- ulei de masline si otet de mere.

     Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu