Este o reteta care in mare apartine priceputei chef Anne Burrell pe care o urmaresc tot mai des in ultima vreme si de la care, iata, am invatat ceva bun.
Ingrediente- pentru 2 persoane:
- 2 fileuri de pangasius
- cateva linguri faina
- unt cat o nuca
- 1 lingurita rasa cu usturoi praf
- sucul de la 1/2 lamaie
- patrunjel verde
- sare si pier
- garnitura: cartofi prajiti
Daca fileurile s-au facut repede, sosul si mai si! Topiti untul, adaugati usturoiul praf- daca punem praf, se va ingrosa si va prinde consistenta unui sos adevarat- stoarcem lamaia, amestecam si stingem focul. Adaugam patrunjelul tocat marunt.
Servim imediat, turnand sos peste peste, al carui crusta il va absorbi pe tot. Alaturi, cartofi prajiti.
Pofta buna!
Multumesc pentru reteta, arata superb!
RăspundețiȘtergerema bucur ca va place! estee si foarte gustos :)
Ștergere