Cu ce? ma veti intreba. Pai cu salam cu usturoi, cu pasta de rosii si cu busuioc.
Pentru 2 persoane avem nevoie de:
- o mana de spaghetti
- salam, cat de mult/ putin doriti, eu am avut salam german cu usturoi si a mers de minune
- 2 catei usturoi
- 1 ardei gras
- 1 ardei iute, murat
- 1 cana bulion + pasta rosii
- frunze busuioc
- sare si piper
Cat timp fierb pastele, facem sosul: prajim salamul taiat dupa preferinta. Eu am facut sosul in wokul Delimano, prin urmare nu am avut nevoie de pic de ulei : ) Cand salamul este prajit, adaugam ardeiul gras taiat bucati si ardeiul iute feliat subtire si calim. Adaugam si usturoiul si il calim pentru cateva secunde, sa nu devina amar.
Turnam bulionul si pasta de rosii, omogenizam si fierbem putin, pana mai scade sosul. Condimentam, oprim focul, punem spaghetele in sos, amestecam bine si servim, cu busuioc verde presarat deasupra.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu